Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران اعلام کرد: پس از دو سال وقفه، هجدهمین همایش «نکوداشت مقام استاد» دانشگاه علوم پزشکی تهران سه شنبه ۲۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱، ساعت ۱۴ در تالار ابن سینا دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به صورت هیبرید (حضوری و مجازی) برگزار می‌شود.

به گزارش ایران اکونومیست، دکتر حسین یاری با بیان اینکه سنت نیکوی نکوداشت مقام استاد از سال ۱۳۸۰ توسط سازمان جهاد دانشگاهی برگزار می شود گفت: این مراسم که در این ۲۰ سال با هدایت داهیانه بزرگانی چون استاد دکتر علیرضا یلدا، استاد دکتر شمس شریعت طربقان و استاد دکتر مسلم بهادری مستمرا برگزار شده در پی آن است که با تکریم علما و دانشمندان از علم و دانش تقدیر کند تا چراغی پیش روی نسل جوان باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: در این دوره همایش، به پیشنهاد دانشگاهیان و به انتخاب دانشجویان از ۱۰ هیئت علمی برگزیده دانشگاه علوم پزشکی تهران تقدیر به عمل خواهد آمد که اسامی آنها به شرح ذیل است:

دکتر سید حسین میرمجلسی: ادیب و استاد پیشکسوت فوق تخصص گوارش و کبد دانشکده پزشکی

دکتر محمد علی سجادیه: استاد پیشکسوت چشم پزشکی، روزنامه‌نگار و پژوهشگر تاریخ و زبان

دکتر نصرت الله عشقیار: استاد پیشکسوت گروه آسیب شناسی فک، دهان و صورت دانشکده دندانپزشکی

دکتر ایرج راگردی کاشانی: استاد گروه آناتومی دانشکده پزشکی

دکتر عظیم میرزازاده: استاد گروه داخلی دانشکده پزشکی

دکتر بهمن سراج: استاد دندان پزشکی کودکان

دکتر حمیدرضا نمازی: استاد گروه اخلاق پزشکی

دکتر مهدی محبعلی: استاد گروه انگل شناسی پزشکی دانشکده بهداشت

دکتر یلدا حسین زاده اردکانی: استاد گروه فارماسیوتیکس دانشکده داروسازی

دکترمحمدعلی چراغی: استاد گروه پرستاری ویژه دانشکده پرستاری و مامایی

 

معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران در خصوص شیوه نامه برگزاری این همایش خاطرنشان کرد: در این دوره همچون دوره هفدهم، یک فرایند دو مرحله ای برای رسیدن به لیست نهایی به کار گرفته شد؛ در مرحله اول «هیات انتخاب» متشکل از ریاست دانشکده ها، برخی اساتید برگزیده و دبیران دوره های گذشته همایش، نمایندگان دانشجویی و جهادگران پیشکسوت، با در نظر گرفتن معیار «معلمی کردن» فهرستی از اساتید شاغل در هر دانشکده را پیشنهاد دادند.

در مرحله دوم با انجام نظرسنجی اینترنتی از عموم دانشجویان همان دانشکده و محاسبه مجموع نمرات اساتید پیشنهادی، هفت استاد برگزیده نهایی که مشغول به تدریس هستند انتخاب شدند.

یاری ادامه داد: در این فرایند، نمره دهی دانشجویان به اساتید خود بر اساس یک پرسشنامه ۹ گویه ای انجام گرفت. این ابزار با انجام مرور متون نظام مند و مبتنی بر شواهد علمی طراحی شده است. بعلاوه با مشورت با مسئولین دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه و موزه تاریخ علوم پزشکی ۳ استاد پیشکسوت هم به لیست نهایی ۷ نفره اضافه شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، دکتر حسین یاری در پایان درباره تاریخچه برگزاری این همایش یادآوری کرد: در ۱۷ دوره قبلی این همایش طی جشن های باشکوهی از ۱۸۷ استاد فرهیخته این دانشگاه تجلیل به عمل آمده است که به دلیل شرایط ناشی از همه گیری کووید این مراسم امسال پس از دو سال وقفه انجام میگیرد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: دانشگاه علوم پزشکی تهران ، مقام استاد

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی تهران مقام استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران استاد پیشکسوت جهاد دانشگاهی دانشکده پزشکی پزشکی دکتر مقام استاد استاد گروه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۴۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر

سعید موسی‌نژاد، دانشجوی کارشناسی ارشد ورودی ۱۴۰۲ دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران خودکشی کرد و به زندگی خود پایان داد.

عصرایران به نقل از خبر نامه امیر کبیر در خبری نوشت: پیکر این دانشجو شامگاه ۱۳ اردیبهشت در اتاقش در کوی دانشگاه تهران پیدا شده است. روابط عمومی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، در پیامی با تایید مرگ سعید موسی‌نژاد، درگذشت او را به خانواده و هم‌کلاسی‌هایش تسلیت گفته است.

سعید موسی‌نژاد، اهل اردبیل بود و ساعاتی پیش از اقدام به خودکشی در پستی در اینستاگرامش سخنان آخر خود را منتشر کرده بود. در هفته‌های گذشته خبر خودکشی و مرگ دست‌کم دو پزشک در شهرهای تهران و جاسک نیز منتشر شد.

رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران در آبان ماه سال گذشته از خودکشی منجر به مرگ ۱۶ دستیار پزشکی (رزیدنت) طی یک سال خبر داده بود.

دیگر خبرها

  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • برگزاری مراسم بازنشستگی و تجلیل از دکتر عراقی‌زاده
  • تجلیل ازدکترعراقی‌زاده بنیانگذار آموزش دندانپزشکی درهرمزگان
  • جمیله علم‌الهدی عضویت در هیات جذب دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت + جزئیات
  • علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر
  • شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری/ برخی شخصیت‌های حقوقی عضویت را نپذیرفتند
  • واکنش دانشگاه تهران به حاشیه‌ سازی‌های اخیر درباره همکاری با جمیله علم الهدی
  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران