Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، مرکز نوآوری هسته های دانشجویی فناور و لابی جدید دانشکده فناوری های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ۲ طبقه و به مساحت تقریبی ۴۰۰ متر مربع در حاشیه مراسم گرامیداشت روز استاد افتتاح شد.

در  این مراسم فرشاد علامه معاون آموزشی دانشگاه، ابوالفضل ذاکریان معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه؛ میرمعینی مدیر توسعه سازمان و سرمایه انسانی دانشگاه علوم پزشکی تهران، حسین قنبری رییس دانشکده فناوری های نوین پزشکی، هیات رییسه و اعضای هیات علمی این دانشکده حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این مراسم رییس دانشکده فناوری های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن تبریک روز استاد گفت: با توجه به مساعد شدن شرایط همه گیری کرونا، لازم است که استادان با روحیه تلاشگری مضاعف و عزمی راسخ تر، کارهای علمی - پژوهشی و فناورانه خود را با جدیت بیشتر پیگیری کنند و ارتباط حضوری خود با دانشجویان را بیشتر کنند.

قنبری افزود: القای امید و بالا بردن روحیه شور و نشاط علمی در دانشجویان بعد از بهبود شرایط همه گیری کاری است که اساتید به بهترین نحو انجام خواهند داد، اساتید همواره باوجود همه مشکلات موجود به عنوان الگو برای دانشجویان مطرح هستند، بنابراین لازم است از فضای رخوت و رکود خارج شده و به سمت روزهای خوب برویم.

براساس گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، وی از برگزاری اولین جشنواره دانشجویی علوم و فناوری های نوین در پزشکی توسط این دانشکده در ۲۷ اردیبهشت ماه خبر داد.

رییس دانشکده فناوری های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآور شد: مطابق با آیه شریفه قرآن؛ ‌ ان مع العسر یسرا؛ بعد از هر سختی آسایشی در پیش خواهد بود، لذا با ایجاد فضای شور و نشاط علمی و تمهید شرایط مناسب برای فعالیت های علمی دانشجویان جوان نقش خود را در این برهه زمانی به شایستگی ایفا کنیم.

معاون آموزشی این دانشگاه نیز در این مراسم با گرامیداشت روز استاد اظهار داشت: استادان ما همه در یک جایگاه هستند و تمام تلاش خود را می کنیم که جایگاه و منزلت استاد در همه جوانب حفظ شود. مطمئناً کمبودهایی که در زمینه هایی وجود دارد مطابق دستور رییس دانشگاه جبران زحمات آنها می شود.

علامه یادآور شد: هر کدام از گروه های آموزشی این دانشکده شایستگی های بارزی دارند و باید این شایستگی ها به دانشجویان فارغ التحصیل منتقل شود. از این دانشکده توقع داریم که نوآوری و مهارت های لازم را در دانشجویان فارغ التحصیل آن ببینیم.

وی ادامه داد: مراکزی باید داشته باشیم که این دانشکده می تواند شروع ایجاد این مراکز باشد. اگر ایده های آموزشی وجود دارد حتی از دانشگاه دیگری، باید در این مراکز حول یک سیستم متمرکز به آنها پرداخته و فکر شود و در نتیجه محصول آموزشی درخوری از آن نشات بگیرد.

 

برچسب‌ها مرکز رشد علم و فناوری دانشجو دانشگاه علوم پزشکی تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مرکز رشد علم و فناوری دانشجو دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز رشد علم و فناوری دانشجو دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده فناوری های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۷۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره‌کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

نفیسه گل بشیر‌زاده مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها، اظهار داشت: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی افزود : با توجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد. همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز جهت برسی خواص دارویی برداشت شد.

گلبشیر زاده عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و... بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

به گزارش تسنیم، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • جمیله علم‌الهدی پست جنجالی را به دلیل مشغله علمی رد کرد
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار