Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری ایسکانیوز از دانشگاه علوم پزشکی تهران، جلسه هیئت‌رئیسه دانشکده پزشکی صبح شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ با بررسی مسائل روز دانشکده با محوریت بازگشایی حضوری کلاس‌های درس، در سالن شورا برگزار شد.

در ابتدای این جلسه شهریار نفیسی با اشاره به جلسه مشترک هیئت‌رئیسه دانشگاه با عین الهی وزیر بهداشت، گفت: مسئولان دانشگاه و وزارت بهداشت به برگزاری حضوری کلاس‌ها با حداکثر میزان ممکن تأکید داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همچنین وزیر بهداشت به نحوه برگزاری مجازی کلاس‌ها و آموزش مجازی پزشکی نقد داشت و این سبک آموزش را برای رشته پزشکی و به‌تنهایی مناسب نمی‌دانست. وزیر بهداشت با اشاره به واکسیناسیون اساتید و دانشجویان و دستور برای انجام واکسیناسیون خانواده دانشجویان در اسرع وقت به برگزاری حضوری کلاس‌ها تأکید داشت.

نفیسی با اشاره به برگزاری نیمه مجازی جشن گذار، اظهار داشت: تکمیل واکسیناسیون دانشجویان باید در برنامه‌های ثبت‌نام نو دانشجویان و برنامه آغاز سال تحصیلی گنجانده شود.

رئیس دانشکده پزشکی با بیان این که ترم اول یا نیم ترم اول تحصیلی دانشجویان جدید تحت تأثیر انجام واکسیناسیون، زمان اعلام نتایج، ثبت‌نام ها و تأمین خوابگاه، مجازی خواهد بود تصریح کرد: به‌محض فراهم شدن زیرساخت‌ها باقی ترم و امتحانات حضوری خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: تأمین خوابگاه با حداکثر ظرفیت، انجام واکسیناسیون (ارائه کارت واکسن) از شروط اصلی برگزاری حضوری کلاس‌ها و امتحانات از سال تحصیلی جدید، برای دانشجویان ورودی سال‌های قبل است.

وی افزود: همچنین تأکید ما بر برگزاری حضوری تمام امتحانات در سال تحصیلی جدید است که تحقق این مهم مستلزم حضور و استقرار دانشجویان در تهران و تأمین خوابگاه از سوی معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه است.

در ادامه میری معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده پزشکی با اشاره به پیچیدگی‌های بیماری کرونا گفت: در جلسه هیئت‌رئیسه آخر خرداد تصمیم به برگزاری حضوری کلاس‌ها گرفته شد اما با شیوع واریانت دلتا تمام برنامه‌ریزی‌ها دچار تغییر و تحول شد.

وی افزود: بازگشایی کامل دانشگاه‌ها و برگزاری بی‌محابای حضوری کلاس‌ها تبعات خود را خواهد داشت، کلاس‌ها باید با رعایت شیوه‌نامه‌ها، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی به‌صورت حضوری برگزار شود.

ایمانی معاون آموزش پزشکی عمومی با بیان این که کیفیت کلاس‌های حضوری با کلاس‌های مجازی قطعاً قابل قیاس نیست، بر برگزاری حضوری تمام آزمون‌ها برای دانشجویان جدید و دانشجویان سال‌های قبل، تأکید کرد و گفت: آزمون‌های مجازی کیفیت لازم برای ارزیابی دوره و آموزش‌های ارائه شده در طول ترم را ندارند.

معاون آموزش پزشکی عمومی تصریح کرد: بازگشایی ضرب الاجلی دانشگاه‌ها به‌دوراز هرگونه شتاب‌زدگی و سوگیری باشد. رعایت شیوه‌نامه‌ها و فاصله‌گذاری در برگزاری حضوری کلاس‌ها یک ضرورت است، اما اگر بخواهیم حضور کامل دانشجویان در کلاس درس را داشته باشیم، تأمین فضای فیزیکی در دانشگاه مشکل‌ساز خواهد بود.

ایمانی خاطرنشان کرد: در گام اول بهتر است دروسی که جنس شان با آموزش مجازی جور نیست مانند دروس عملی و آزمایشگاهی را به سمت آموزش حضوری ببریم، اما برخی دروس تئوری را می‌توانیم به‌صورت مجازی ارائه کنیم.

وی شرط حضور دانشجویان در کلاس‌های درس را داشتن کارت واکسن عنوان کرد و افزود: باید درباره دانشجویانی که قصد واکسیناسیون ندارند تعیین تکلیف شود.

نسیم خواجوی راد مدیر دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی درباره برنامه‌ریزی انجام شده چگونگی بازگشایی کلاس‌ها گفت: پیشنهاد ما این است که یک یا دو کورس کامل حضوری برگزار شود، یا کورس ها ۵۰ درصد حضوری و ۵۰ درصد مجازی باشند و به‌مرور طی ۶ ماه ظرفیت ۵۰ درصدی را به ۱۰۰ درصد برسانیم.

وی گفت: اما به لحاظ محدودیت فضای فیزیکی و رعایت فاصله‌گذاری پتانسیل لازم برای برگزاری حضوری همه کلاس‌ها را نداریم.

خواجوی راد با بیان این که تمام امتحانات ترم آتی به‌صورت حضوری برگزار خواهد شد، گفت: دستاوردهای آموزش مجازی که در دوران کرونا و طی یک سال و نیم اخیر با زحمات اساتید به دست آمده باید حفظ شود از این رو تمام فایل های آموزش مجازی قبل از برگزاری هر کلاس درس باید توسط دانشجویان مطالعه شود تا زمان برگزاری کلاس‌ها کوتاه‌تر و بیشتر به‌صورت پرسش و پاسخ و مبتنی بر معرفی کیس آموزشی باشد.

در ادامه فردین عمیدی معاون مالی و اداری دانشکده به انجام واکسیناسیون در دانشکده پزشکی اشاره کرد و گفت: تا امروز ۲۰ شهریورماه قریب به ۱۵ هزار نفر در این مرکز واکسینه شده‌اند که علاوه بر مردم عادی واکسیناسیون برای گروه‌های اعلام شده از سوی وزارت بهداشت مانند اعضای سازمان نظام پزشکی، بیماران عضو انجمن روماتولوژی، دانشجویان اعزام به خارج با همکاری کارکنان دانشکده پزشکی انجام شده است.

نیوشا یعقوبی کد خبر: 1110557 برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی تهران

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزاری حضوری کلاس ها انجام واکسیناسیون دانشکده پزشکی آموزش مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۹۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری سی‌امین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان

به گزارش خبرنگار مهر، جواد کریمی ثابت با اشاره به برگزاری سی‌امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و اولین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴ در اصفهان اظهار کرد: این کنفرانس در روزهای دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه در اصفهان برگزار می ود.

وی گفت: در حال حاضر بیش از ۵۰۰ مقاله برای کنفرانس ارسال شده و ۵۰ دانشگاه در فرآیند داوری مشارکت داشتند، همچنین ۱۶ میزگرد فنی و بنرهای تخصصی برای پوشش تمام ابعاد فناوری‌های هسته‌ای تدارک دیده شد.

رئیس انجمن هسته‌ای ایران با بیان اینکه ۱۰۰ سخنران از مقالات برای سخنرانی‌های علمی انتخاب شد، تصریح کرد: در میزگردهای تخصصی ۸۰ سخنران علمی داریم و دانشمندان از کشورهای ۵ قاره و بیش از ۵۰ نفر فعال در مجموعه هسته‌ای میهمان داریم.

وی هدف از برگزاری این کنفرانس را آشنایی صنعت با آخرین پژوهش‌ها اعلام کرد و گفت: دانشجویان موضوعات اولویت کشور را در دستورکار قرار دهند، از صنعت هسته‌ای و دانشگاه‌های کشور و دانشجویان حوزه هسته‌ای برای همه حوزه‌ها حضور دارند.

کریمی ثابت با بیان اینکه در این کنفرانس تحقیقات پژوهشگران در ۴ بخش محتوایی ۱۳ گانه ارائه می‌شود که سخنرانان خارجی نیز حضور مؤثر دارند، گفت: همچنین میزگردهای تخصصی با بیش از ۸۰ سخنران از دانشگاه و صنعت و با حضور پژوهشگران خارجی صورت می‌گیرد و یکی از پنل‌های تخصصی به همین موضوع اختصاص دارد.

وی با بیان اینکه برگزاری اولین کنفرانس با هدایت‌های ریاست سازمان و همکاری مدیر کل و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انجام شد، ابراز کرد: نمایشگاه آخرین دستاوردهای صنعت هسته‌ای برای دانشجویان و پژوهشگران انجام شد و یکی دیگر از محورهای ارائه محتوا، پوسترها هستند که به مدت ۳ روز، در ۴ سالن در بازه زمانی صبح و عصر تدارک دیده شده و نشان از استقبال بالا و بلوغ صنعت هسته‌ای کشور است، موضوعاتی که در این همایش مطرح می‌شود از معضلات تمامی کشورهای دنیاست.

به گزارش مهر، این کنفرانس با محوریت کاربرد پرتوها، راکتورهای هسته‌ای، فیزیک هسته‌ای و شتاب‌دهنده‌های ذرات، اندازه‌گیری تشعشعات، انرژی همجوشی و پلاسما، چرخه سوخت هسته‌ای ایزوتوپ‌های پایدار و رادیو اکتیو، ایمنی و امنیت هسته‌ای، کشاورزی هسته‌ای، فناوری کوانتمی، آموزش هسته‌ای، حکمرانی هسته‌ای و تغییر اقلیم و نقش انرژی هسته‌ای برگزار می‌شود.

کد خبر 6097097

دیگر خبرها

  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  •  تقویت یادگیری، هدف تغییر در نحوه طراحی سوالات امتحانات نهایی
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • تجلیل ازدکترعراقی‌زاده بنیانگذار آموزش دندانپزشکی درهرمزگان
  • برگزاری کلاس‌ بازیگری برای دانش‌آموزان تهرانی | نقش‌آفرینی هنرجوها در سریال‌های تلویزیونی
  • برگزاری سی‌امین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • برگزاری کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • نامه ۴۸ دفتر اتحادیه مستقل به دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا
  • داستان شکستن مارپیچ سکوت را برای نوه‌هایتان تعریف خواهید کرد