Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: برگزاری همه امتحانات دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی نهران در سال تحصیلی جدید به صورت حضوری برگزار خواهد شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جلسه هیئت‌رئیسه دانشکده پزشکی صبح روز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ با بررسی مسائل روز دانشکده با محوریت بازگشایی حضوری کلاس‌های درس، در سالن شورا برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در ابتدای این جلسه شهریار نفیسی با اشاره به جلسه مشترک هیئت‌رئیسه دانشگاه با عین الهی وزیر بهداشت، گفت: مسئولان دانشگاه و وزارت بهداشت به برگزاری حضوری کلاس‌ها با حداکثر میزان ممکن تأکید داشتند.

وی افزود: همچنین وزیر بهداشت به نحوه برگزاری مجازی کلاس‌ها و آموزش مجازی پزشکی نقد داشت و این سبک آموزش را برای رشته پزشکی و به‌تنهایی مناسب نمی‌دانست. وزیر بهداشت با اشاره به واکسیناسیون اساتید و دانشجویان و دستور برای انجام واکسیناسیون خانواده دانشجویان در اسرع وقت به برگزاری حضوری کلاس‌ها تأکید داشت.

نفیسی با اشاره به برگزاری نیمه مجازی جشن گذار، اظهار کرد: تکمیل واکسیناسیون دانشجویان باید در برنامه‌های ثبت‌نام نو دانشجویان و برنامه آغاز سال تحصیلی گنجانده شود.

رئیس دانشکده پزشکی با بیان این که ترم اول یا نیم ترم اول تحصیلی دانشجویان جدید تحت تأثیر انجام واکسیناسیون، زمان اعلام نتایج، ثبت‌نام‌ها و تأمین خوابگاه، مجازی خواهد بود؛ تصریح کرد: به‌محض فراهم شدن زیرساخت‌ها باقی ترم و امتحانات حضوری خواهد بود.

وی اظهار کرد: تأمین خوابگاه با حداکثر ظرفیت، انجام واکسیناسیون (ارائه کارت واکسن) از شروط اصلی برگزاری حضوری کلاس‌ها و امتحانات از سال تحصیلی جدید، برای دانشجویان ورودی سال‌های قبل است.

وی افزود: همچنین تأکید ما بر برگزاری حضوری تمام امتحانات در سال تحصیلی جدید است که تحقق این مهم مستلزم حضور و استقرار دانشجویان در تهران و تأمین خوابگاه از سوی معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه است.

 

کلاس‌ها باید با رعایت شیوه‌نامه‌ها، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی به‌صورت حضوری برگزار شود


در ادامه میری معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده پزشکی با اشاره به پیچیدگی‌های بیماری کرونا گفت: در جلسه هیئت‌رئیسه آخر خرداد تصمیم به برگزاری حضوری کلاس‌ها گرفته شد، اما با شیوع واریانت دلتا تمام برنامه‌ریزی‌ها دچار تغییر و تحول شد.

وی افزود: بازگشایی کامل دانشگاه‌ها و برگزاری بی‌محابای حضوری کلاس‌ها تبعات خود را خواهد داشت، کلاس‌ها باید با رعایت شیوه‌نامه‌ها، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی به‌صورت حضوری برگزار شود.

 

بازگشایی ضرب الاجلی دانشگاه‌ها به‌دوراز هرگونه شتاب‌زدگی و سوگیری باشد

ایمانی معاون آموزش پزشکی عمومی با بیان این که کیفیت کلاس‌های حضوری با کلاس‌های مجازی قطعاً قابل قیاس نیست، بر برگزاری حضوری تمام آزمون‌ها برای دانشجویان جدید و دانشجویان سال‌های قبل، تأکید کرد و گفت: آزمون‌های مجازی کیفیت لازم برای ارزیابی دوره و آموزش‌های ارائه شده در طول ترم را ندارند.

معاون آموزش پزشکی عمومی تصریح کرد: بازگشایی ضرب الاجلی دانشگاه‌ها به‌دوراز هرگونه شتاب‌زدگی و سوگیری باشد. رعایت شیوه‌نامه‌ها و فاصله‌گذاری در برگزاری حضوری کلاس‌ها یک ضرورت است، اما اگر بخواهیم حضور کامل دانشجویان در کلاس درس را داشته باشیم، تأمین فضای فیزیکی در دانشگاه مشکل‌ساز خواهد بود.

ایمانی افزود: در گام اول بهتر است دروسی که جنس شان با آموزش مجازی جور نیست مانند دروس عملی و آزمایشگاهی را به سمت آموزش حضوری ببریم، اما برخی دروس تئوری را می‌توانیم به‌صورت مجازی ارائه کنیم.

وی شرط حضور دانشجویان در کلاس‌های درس را داشتن کارت واکسن عنوان کرد و افزود: باید در خصوص دانشجویانی که قصد واکسیناسیون ندارند تعیین تکلیف شود.

 

تمام امتحانات ترم آتی به‌صورت حضوری برگزار خواهد شد


نسیم خواجوی راد مدیر دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی در خصوص برنامه‌ریزی انجام شده چگونگی بازگشایی کلاس‌ها گفت: پیشنهاد ما این است که یک یا دو کورس کامل حضوری برگزار شود، یا کورس‌ها ۵۰ درصد حضوری و ۵۰ درصد مجازی باشند و به‌مرور طی ۶ ماه ظرفیت ۵۰ درصدی را به ۱۰۰ درصد برسانیم.

وی گفت: اما به لحاظ محدودیت فضای فیزیکی و رعایت فاصله‌گذاری پتانسیل لازم برای برگزاری حضوری همه کلاس‌ها را نداریم.

خواجوی راد با بیان این که تمام امتحانات ترم آتی به‌صورت حضوری برگزار خواهد شد، گفت: دستاورد‌های آموزش مجازی که در دوران کرونا و طی یک سال و نیم اخیر با زحمات اساتید به دست آمده باید حفظ شود از این رو تمام فایل‌های آموزش مجازی قبل از برگزاری هر کلاس درس باید توسط دانشجویان مطالعه شود تا زمان برگزاری کلاس‌ها کوتاه‌تر و بیشتر به‌صورت پرسش و پاسخ و مبتنی بر معرفی کیس آموزشی باشد.

در ادامه فردین عمیدی معاون مالی و اداری دانشکده به انجام واکسیناسیون در دانشکده پزشکی اشاره کرد و گفت: تا امروز ۲۰ شهریورماه قریب به ۱۵ هزار نفر در این مرکز واکسینه شده‌اند که علاوه بر مردم عادی واکسیناسیون برای گروه‌های اعلام شده از سوی وزارت بهداشت مانند اعضای سازمان نظام پزشکی، بیماران عضو انجمن روماتولوژی، دانشجویان اعزام به خارج با همکاری کارکنان دانشکده پزشکی انجام شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: علوم پزشکی تهران بازگشایی دانشگاه ها امتحانات پایان ترم برگزاری حضوری کلاس ها صورت حضوری برگزار انجام واکسیناسیون تمام امتحانات دانشکده پزشکی آموزش مجازی فاصله گذاری سال تحصیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۸۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

 حبیب غزنوی رییس دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: گسترش فرهنگ قرآن و اهل‌بیت (ع) باید سرلوحه تمامی امور قرار گیرد و با نور ایمان و نور قرآن حرکت کرده و جامعه‌ای سعادتمند بسازیم.
 
 وی ادامه داد: تمسک به قرآن راه نجات و رستگاری انسان است، خداوند راه‌های نجات و رستگاری فراوانی برای انسان قرار داده است، یکی از راه‌های رسیدن به سعادت، تزکیه نفس است.
 
حبیب غزنوی گفت: انسان هر وقت آیه‌های قرآن را تلاوت می‌کند برای آن تازگی دارد چرا که هر آیه قرآن یک معجزه الهی است.
 
  محمد هادی عباسی، معاون دانشجویی و امور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز گفت: مراسم تقدیر از برگزیدگان بخش آوایی، بخش معارفی و سایر بخش‌های بیست و هشتمین جشنواره قرآن و عترت (ع) دانشگاه در بخش کارکنان، دانشجویان و اساتید در مسجد فاطمه الزهرا (س) برگزار شد.
 
وی ادامه داد: فعالیت‌های مرتبط با قرآن و عترت در صدر اولویت‌های معاونت دانشجویی و امور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است.
 
 عباسی ادامه داد: همه ساله جشنواره قرآن و عترت ویژه کارکنان، اساتید و دانشجویان رشته‌های پزشکی و تابع وزارت بهداشت در بخش‌های مختلف و به همت کانون قرآن و عترت شهید فیروزی برگزار می‌گردد و امسال هم شاهد افرایش درصد مشارکت ثبت نام کنندگان در رقابت‌های اولیه این جشنواره بودیم.
 
وی افزود: به لطف خدا و به همت همکارانمان در مرکز قرآن و عترت شهید فیروزی جزو نخستین دانشگاه‌هایی هستیم که مراسم تقدیر از برگزیدگان مرحله نخست بیست و هشتمین دوره مسابقات را برگزار کرده ایم.
 
 عباسی گفت: نتایج دیگر بخش‌های این جشنواره در مرحله داوری کشوری است که پس از اعلام، به اطلاع دانشجویان عزیز، کارکنان گرامی و اعضا محترم هیئت علمی خواهد رسید.
 
وی عنوان کرد: در این دوره از مسابقات شاهد ثبت نام اولیه ۶۵۰ نفر از اعضاء خانواده دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بودیم.
 
 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • جمیله علم‌الهدی عضویت در هیات جذب دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت + جزئیات
  • جمیله علم‌الهدی پست جنجالی را به دلیل مشغله علمی رد کرد
  • علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر
  • همسر رئیسی پیشنهاد دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت
  • جمیله علم‌الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری/ برخی شخصیت‌های حقوقی عضویت را نپذیرفتند