Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-07@04:33:48 GMT

نیازی به تاسیس دانشگاه بین‌الملل نیست

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۹۳۰۰۷

نیازی به تاسیس دانشگاه بین‌الملل نیست

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر اینکه نیازی به تاسیس دانشگاه بین‎‌الملل نیست، گفت: باید شرح وظایف حوزه بین‌الملل دانشکده‌ها بر اساس شرایط آن‌ها تدوین و به آن‌ها ابلاغ شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عباسعلی کریمی رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست شورای دانشگاه علوم پزشکی تهران با قدردانی از تلاش روسای دانشکده‌های این دانشگاه طی ماه‌های گذشته، گفت: در همه‌گیری کووید ۱۹ که شرایط آموزشی تغییر کرد و رویکرد آموزش مجازی، در کنار سایر کار‌های دانشکده‌ها در دستور کار قرار گرفت، روسای دانشکده‌ها مانند دیگر قسمت‌های دانشگاه و پابه‌پای بیمارستان‌ها فعالیت کردند که جا دارد از تلاش‌های آنان تشکر و قدردانی کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه پرچم آموزش، پژوهش و بین‌الملل در کنار حوزه درمان در دانشگاه برافراشته است؛ افزود: با وجود ماه‌ها خستگی و کار طاقت‌فرسا در حوزه درمان و خدمات دانشگاه در مقابله با کووید ۱۹، ممکن بود حوزه آموزش، پژوهش و بین‌الملل دانشگاه مورد غفلت قرار گیرد، اما چنین اتفاقی نیفتاد و پرچم آموزش، پژوهش و بین‌الملل در کنار خدمات دیگر برافراشته بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به مصوبات شورای دانشگاه درخصوص پیشنهاد تصویب پژوهشکده مشترک با دانشگاه تهران، اظهار کرد : ما همکاری بسیار خوبی با دانشگاه تهران در همه زمینه‌ها داریم و این روابط دوستانه برکات بسیاری به همراه داشته است.

کریمی در خصوص برنامه‌های هفته آموزش در دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه صدای حوزه آموزش در دانشگاه بلند است، افزود: سیاست کلی دانشگاه در حوزه بین الملل این است که نباید دانشگاه بین‌الملل جداگانه‌ای ایجاد شود. شرح وظایف معاونان بین‌الملل دانشکده‌ها نیز باید بر اساس شرایط هر دانشکده تدوین شود.

کریمی ادامه داد: در سال ۱۴۰۰ این نخستین نشست هیئت‌رئیسه با روسای دانشکده‌هاست که برگزار می‌شود در این جلسه تهیه گزارش عملکرد ۴ ساله دانشگاه مورد بررسی قرار می‌گیرد. همکاران هیئت‌رئیسه اصرار داشتند کار‌های مثبتی که در این ۴ ساله انجام‌ شده و باید ادامه پیدا کند و یا نقاط قوت و ضعفی که در کار بوده و بیان آن می‌تواند برای آیندگان راهگشا باشد، در قالب گزارش عملکرد ۴ ساله دانشگاه تدوین شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید براینکه این گزارش برای مدیریت آینده دانشگاه مؤثر است، افزود: دانشگاه خانه ماست و جابه‌جایی مسئولیت‌ها در دانشگاه، مانند ادارات دیگر نیست که افراد از سیستم منفک شوند. بلکه در هر جابه‌جایی افراد به محل اصلی کار خود بازمی‌گردند لذا با این نگاه و با هدف کمک به برنامه‌ریزی آینده دانشگاه، این گزارش عملکرد در حال تدوین است. در مرحله اول قرار بود این گزارش در سطح معاونت‌های دانشگاه باشد، که بعد تصمیم گرفتیم بیمارستان‌ها و دانشکده‌ها نیز با زاویه دید خود مسائل دانشگاه را بیان کنند.

 

راه اندازی مرکز تحقیقات مقاومت‌های میکروبی و مدیریت مصرف آنتی بیوتیک‌ها

در ادامه محمدعلی صحرائیان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران به موارد اصلاحی آیین‌نامه دیپلم پژوهشی مرکز استعداد‌های درخشان و مرکز پژوهش‌های دانشجویی اشاره کرد و گفت: دیپلم پژوهشی برنامه ۲ ساله‌ای است که حدود ۱۰ سال پیش در شورای دانشگاه مصوب شده و درحال اجرا است. با توجه به تجربیات این سال ها، همکاران، خواستار ایجاد تغییراتی در آن شدند که در جلساتی این اصلاحات مورد بررسی قرار گرفت و جمع بندی آن برای تایید نهایی در شورای دانشگاه مطرح می‌شود.

وی در توضیح اهداف بازنگری این دوره تصریح کرد: به منظور ارزیابی دوره‌ای از عملکرد برنامه دیپلم پژوهشی و ایجاد امکان بهره مندی از مزایای دوره برای فراگیران و همچنین در نظر گرفتن پیشنهاد خبرگان و مسئولان دوره‌های پژوهشی، این دوره مورد بازنگری قرار گرفته است.

سپس صحرائیان پیشنهاد راه اندازی مرکز تحقیقات مقاومت‌های میکروبی و مدیریت مصرف آنتی بیوتیک‌ها و پژوهشکده الکتروتکنیک سرطان با دانشگاه تهران را مطرح کرد مورد تصویب اعضا شورا قرار گرفت.

 

اعطای پایه تشویقی به اعضای هیئت علمی


همچنین امیرعلی سهراب پور معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران پیشنهاد اعطای پایه تشویقی به اعضای هیئت علمی براساس امتیاز ارتقا، برگزیدگان بخش آموزشی جشنواره ابن سینا و برگزیدگان کشوری جشنواره آموزشی شهید مطهری را مطرح کرد.

وی گزارشی از برنامه‌های هفته آموزش که از ۱ تا ۵ خرداد امسال برگزار شد ارایه کرد و گفت: در این هفته برنامه‌های مفصلی از انواع رویداد‌های آموزشی با سلیقه‌ها و تخصص‌های مختلف برگزار شد، بعضی پانل‌ها به صورت بین‌المللی بود و حدود ۵۰ متخصص و سخنران و حدود ۳ هزار ۵۰۰ شرکت کننده در این برنامه‌ها حضور داشتند.

سهراب پور با اشاره به کسب مقام‌های برتر در جشنواره کشوری شهید مطهری گفت: در این هفته از سامانه توانمندسازی آموزشی اعضای هیئت علمی رونمایی شد و از این پس تمامی فرآیند‌های مرتبط به صورت الکترونیک انجام می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشگاه علوم پزشکی تهران شورای دانشگاه دانشکده ها برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۳۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی

ایسنا/سیستان و بلوچستان اولین دوره برداشت جلبکهای دارویی توسط مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ایی منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

دکتر گل بشیرزاده مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: برداشت این گونه جهت بررسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد کرده و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی افزود: باتوجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبکها برای بررسیهای خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد، همچنین  هفت نمونه جلبک قهوه ایی مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز جهت بررسی خواص دارویی برداشت شد.

عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و... بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی گردید و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جمیله علم‌الهدی عضویت در هیات جذب دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت + جزئیات
  • جمیله علم‌الهدی پست جنجالی را به دلیل مشغله علمی رد کرد
  • علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر
  • همسر رئیسی پیشنهاد دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت
  • جمیله علم‌الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت
  • شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری/ برخی شخصیت‌های حقوقی عضویت را نپذیرفتند
  • واکنش دانشگاه تهران به حاشیه‌ سازی‌های اخیر درباره همکاری با جمیله علم الهدی
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی