Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تهران، هفدهمین جلسه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی تهران به منظور بررسی مسائل آموزشی دانشگاه و رفع مشکلات آموزشی دانشجویان با حضور اعضای شورا به صورت مجازی برگزار شد.

در ابتدای این نشست مانند جلسات پیشین شورای آموزشی، مسائل آموزشی و مشکلات دانشجویی از سوی معاونین آموزشی دانشکده‌ها مطرح و توسط مدیران آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه راهکارهای لازم ارائه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تصویب دستورالعمل پایش آموزش مجازی دانشگاه

در ادامه جلسه طبق دستور کار شورا در قسمت اول جلسه دستورالعمل پایش آموزش مجازی که در پانزدهمین جلسه شورای آموزشی توسط دکتر حسین نژاد مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی و دکتر گندم کار مسئول واحد ارزشیابی مرکز مطرح و مقرر شده بود بر اساس نظرات دریافتی از دانشکده‌ها ویرایش شود پس از اعمال اصلاحات مجدد در این جلسه مطرح شد.

دکتر گندم کار در خصوص دستورالعمل پایش آموزش مجازی توضیحاتی را ارائه کرد و آموزش مجازی را به عنوان راهکاری اصلی برای ادامه تحصیل دانشجویان یاد کرد که در حال حاضر نیز در دنیا مورد توجه قرار گرفته است و افزود: این روش آموزشی بهترین راه به منظور جلوگیری از وقفه آموزش است به ویژه در شرایطی همچون شرایط حال حاضر حاکم که امکان آموزش حضوری وجود ندارد.

وی در این خصوص خاطرنشان کرد: پس از بررسی بازخوردهای دریافت شده از دانشکده‌ها، تعداد کثیری از نظرات در شیوه نامه اصلاح شد، همچنین استفاده از پرسشنامه موجود در شیوه نامه الزامی نبوده و دانشکده‌ها در صورت تمایل می‌توانند از آن استفاده کنند.

پس از بحث و تبادل نظر بین اعضای شورا مقرر شد متن اصلاح شده جهت ابلاغ به دانشکده‌ها از سوی معاونت آموزشی دانشگاه ارسال شود.

تصویب تأسیس و راه اندازی رشته سلامت جهانی

در قسمت دوم جلسه معاون آموزشی دانشکده بهداشت دکتر شکیبازاده، بحث تأسیس و راه اندازی رشته سلامت جهانی را مطرح کرد.

وی اهداف اصلی از تأسیس این رشته را ارتقا سلامت افراد منطقه از طریق موضوعات سلامتی که فراملی و تحت تأثیر عوامل اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی باشند و موضوعات بین بخشی و راهکارهای آن‌ها به عملکرد در سطحی بالاتر از فردی و محلی نیاز داشته باشند، عنوان کرد.

تأسیس رشته سلامت جهانی با آرا اعضای شورا به تصویب رسید و مقرر شد برای بررسی بیشتر به مرکز مطالعات ارسال شود.

تصویب دستورالعمل اجرایی پذیرش دانشجوی خارجی در دوره دکتری تخصصی Ph.D استاد محور

در قسمت سوم جلسه دکتر ضیایی معاون آموزشی پردیس بین الملل دستورالعمل اجرایی پیشنهادی پذیرش دانشجوی بین الملل (صرفاً برای اتباع خارجی) در دوره دکتری تخصصی Ph.D استاد محور را به همراه بازخوردهای دریافتی از دانشکده‌ها در راستای اجرایی سازی دستورالعمل پیشنهادی مطرح کرد.

این موضوع در نهایت پس از اعمال نظرات دانشکده‌ها و نمایندگان رئیس دانشگاه مصوب و مقرر شد اصلاحیه دستورالعمل اجرایی پذیرش دانشجوی بین الملل برای معاونت آموزشی دانشگاه جهت ابلاغ ارسال شود.

کد خبر 5130697

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی تهران پذیرش دانشجو پذیرش دانشجوی دکتری دانشجویان خارجی خوابگاه دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی دانشجویان آزمون دستیاری وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی مرکز سنجش آموزش پزشکی امتحانات پایان ترم سازمان سنجش وام دانشجویی دانشگاه ها دانشگاه تهران دوره دکتری پذیرش دانشجو آموزش مجازی دانشکده ها علوم پزشکی مقرر شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۱۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد

علیزاده گفت: طی دوره اول نمایندگی‌ام در مجلس شورای اسلامی، از طریق دانشگاه آزاد اسلامی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای ایجاد دانشکده علوم پزشکی در دامغان اقدام شد که نتیجه‌بخش نبود.

وی به سابقه موافقت برای توسعه آموزش و خدمات پزشکی در دامغان اشاره کرد و ادامه داد: طی توافق با وزارت علوم، مقرر شد که طی افقی چهار ساله رشته های دانشکده علوم پزشکی در دانشکده بهداشت در دامغان اضافه شود و پس از آن برای ایجاد دانشکده علوم پزشکی اقدام شود که بسیار زمان‌بر بود.

علیزاده اضافه کرد: با توجه به زمان طولانی تا چهار سال آینده و طی مراحل اداری لازم برای آن، دیدارهایی با دولتمردان و مسوولان مربوطه انجام شد و در نهایت، مهرماه سال گذشته در دیدار با دکتر عین‌اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، قول مساعد در خصوص ایجاد دانشکده داده شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • پذیرش ۵۳ درصدی دانشجو در مقطع دکتری به روش استادمحور
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان خارجی
  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • تجلیل ازدکترعراقی‌زاده بنیانگذار آموزش دندانپزشکی درهرمزگان
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر
  • شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری/ برخی شخصیت‌های حقوقی عضویت را نپذیرفتند
  • واکنش دانشگاه تهران به حاشیه‌ سازی‌های اخیر درباره همکاری با جمیله علم الهدی
  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران