Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران(ایسکانیوز)،‌  نشست هیئت‌ رئیسه دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سالن شورای دانشکده پزشکی برگزار شد.

در این جلسه شهریار نفیسی رئیس دانشکده پزشکی با اشاره به موضوع راه‌اندازی گروه ادبیات پزشکی گفت: درس ادبیات فارسی در سه واحد طی ۲۶ جلسه به دانشجویان ارائه می‌شود که متأسفانه بازتاب خوبی میان دانشجویان ندارد که با رایزنی‌های انجام شده با نمازی عضو هیئت ‌علمی گروه اخلاق پزشکی، امسال برای اولین بار این درس به‌صورت تحول‌یافته به دانشجویان ارائه شد که با اقبال خوبی میان دانشجویان روبرو شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در روش جدید تدریس درس ادبیات سرفصل‌هایی نظیر بازتاب پزشکی در شعر فارسی، مضامین پزشکی در اشعار بزرگانی چون سعدی، حافظ، مولوی و فردوسی، ادبیات پزشکی از منظر رسانه، ادبیات کاراگاهی، بررسی ادبیات ایران در دوران پیش و پس از اسلام، رمان پزشکی، چرا ادبیات، خاطره‌نگاری در پزشکی، پزشکی در ادبیات کلاسیک فارسی ارائه شد.

رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان این که مدل جدید ارائه درس ادبیات یک تحول است و گفت: در این روش جدید بستری فراهم شده که استادان گروه‌های زبان، ادبیات، هنر، جامعه‌شناسی که علاقه‌مند به کار مشترک با گروه‌های پزشکی هستند و بالعکس اساتید گروه‌های پزشکی که علاقه‌مند به حوزه‌های علوم انسانی هستند در قالب یک گروه آموزشی به‌صورت استاد و عضو هیئت‌علمی وابسته فعالیت مشترک داشته باشند، کما این‌که در برخی دانشگاه‌ها این مدل وجود دارد.

آرش عکاظی معاون آموزش پزشکی عمومی دراین‌باره اظهار کرد: پیش‌ از این، یکی از استادان گروه ادبیات به‌صورت روتین درس ادبیات را تدریس می‌کرد که با نتیجه بر این شد که این درس نباید صرفاً به‌صورت ادبیات محض باشد بلکه آمیخته با تاریخ و ادبیات پزشکی و با نگاه جدید ارائه شود که مورد استقبال دانشجویان قرار بگیرد.

وی افزود: در مدل جدید تصمیم بر این شد که با برگزاری کارگاه‌هایی و یا مشابه برنامه ترم‌های طولی، دانشجویان مقاطع بالاتر نیز بتوانند از این درس استفاده کنند.

همچنین پروین پاسالار رئیس مرکز رشد استعدادهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی تهران در این خصوص گفت: با توجه به اینکه امکان افزایش واحد درسی برنامه آموزش پزشکی عمومی وجود ندارد و با توجه به اهمیت موضوع می‌توانیم بسته‌های آموزشی تدوین و در اختیار دانشجویان قرار دهیم در نهایت پس از گذراندن آن بسته‌های آموزشی، مدرک معتبر مانند دیپلم پژوهشی که در مرکز پژوهش‌های علمی پس از گذراندن دوره‌های پژوهشی به دانشجویان داده می‌شود، به آنها اعطا کنیم.

ایرج کاشانی معاون آموزش تحصیلات تکمیلی، با ارائه گزارش لاگ بوک الکترونیک دانشجویان تحصیلات تکمیلی گفت: برنامه کلاس‌ها، فعالیت‌های پژوهشی، پیشرفت پایانه باید در لاگ بوک دانشجویان ثبت و توسط استادان تائید شود.

وی افزود: ثبت فعالیت دانشجویان و میزان تائید و بازخورد اساتید گروه‌های آموزشی علوم پایه در لاگ بوک الکترونیک مورد بررسی قرار گرفت که متأسفانه برخی از گروه‌های استقبال چندانی از آن نداشتند. در صورت ادامه روند فعلی از دانشجویانی که فعالیت خود را ثبت نکنند ثبت‌نام نخواهد شد و همچنین عملکرد استادان بر اساس میزان فعالیت آنها در لاگ بوک سنجیده خواهد شد.

نفیسی در خصوص راه‌اندازی گروه ادبیات پزشکی پیشنهاد کرد کارگروهی در دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی تشکیل و زوایای مختلف این مسئله را بررسی کند و پس از طرح در جلسه کمیته اجرایی دانشکده مجدد در هیئت‌رئیسه مطرح شود.

در ادامه فردین عمیدی معاون مالی و اداری دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران گزارشی از فعالیت‌های عمرانی و توسعه‌ای در سطح دانشکده ارائه داد و گفت: بازسازی و نوسازی سالن شهدا و ساختمان اصلی دانشکده به پایان رسید. تخصیص فضایی مناسب برای استراحت دانشجویان در برنامه عمرانی دانشکده قرار دارد و همچنین بازسازی و مرمت ساختمان شماره ۷ در دستور کار قرار دارد.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1087133 برچسب‌ها وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی ادبیات پزشکی گروه ادبیات درس ادبیات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۲۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمیله علم‌الهدی پست جنجالی را به دلیل مشغله علمی رد کرد

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران اعلام کرد: شورای راهبردی این دانشکده با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی در حال شکل‌گیری است.

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، فاطمه یزدیان، رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران با اعلام این خبر گفت: شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران نیز مانند شوراهای راهبردی سایر دانشکده‌های تازه تاسیس که با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی مرتبط با موضوع هر دانشکده شکل گرفته‌اند، در حال شکل‌گیری است.

وی افزود: دانشگاه تهران در راستای سیاست‌های دولت مردمی برای اعمال سیاست‌های حمایتی جهت استحکام و ترفیع نهاد خانواده، برنامه جامعی را در این خصوص با محوریت دانشکده علوم خانواده طراحی و به اجرا در آورده است که از آن جمله می‌توان به ساخت و بهره‌برداری مهد کودک خانواده بزرگ دانشگاه تهران، شروع عملیات احداث پانصد واحد خوابگاه دانشجویی متاهلین و همچنین تاسیس مرکز ازدواج و خانواده دانشگاه تهران اشاره نمود.

یزدیان با اشاره به اینکه شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری است، گفت: برای شکل‌گیری قوی دانشکده علوم خانواده، مدیریت دانشکده با پیشنهاد صدور احکامی برای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی به استقبال تشکیل این شورا رفته است و حضور شخصیت‌هایی نظیر دکتر جمیله سادات علم‌الهدی و دیگر چهره‌ها و اساتید در این شورا را مایه تقویت دانشکده در راستای برنامه‌های جامع خانواده محوری دانشگاه می‌داند.

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: پیشنهاد و مطالعات مفصل مربوط به تأسیس دانشکده علوم خانواده توسط جمعی از اساتید مبرز حوزه خانواده و تعلیم و تربیت از جمله خانم دکتر علم‌الهدی که استاد تمام فلسفه تعلیم و تربیت هستند، مطرح و دنبال شد. با توجه به اشراف این اساتید بر روی موضوع، از ایشان خواسته شد که در راه‌اندازی و فرآیند جذب و همچنین شورای راهبردی دانشکده نیز کمک کنند.

وی افزود: این درخواست با خانم دکتر علم‌الهدی نیز مطرح و از ایشان خواسته شد که در شورای راهبردی و هیئت جذب دانشکده علوم خانواده حضور داشته باشند که ایشان اعلام نمودند به علت مشغله علمی، امکان وقت گذاشتن برای این کار را نداشته و لذا این پیشنهاد را نپذیرفتند.

دیگر خبرها

  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • جمیله علم‌الهدی عضویت در هیات جذب دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت + جزئیات
  • جمیله علم‌الهدی پست جنجالی را به دلیل مشغله علمی رد کرد
  • علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر
  • همسر رئیسی پیشنهاد دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار