Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ،راه اندازی واحد پردیس مشترک دانشگاه علوم پزشکی تهران و آبادان هر فرد خارجی از سراسر جهان می تواند در دانشکده علوم پزشکی آبادان ثبت نام کند .

در طرح پردیس مشترک دانشگاه علوم پزشکی آبادان و تهران هیچ محدودیت رشته ای وجود ندارد و همه رشته هایی که در دانشگاه تهران تدریس می شود در آبادان نیز تدریس خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد حسین آیتی دبیر شورای گسترش دانشگاه علوم پزشکی کشور در این مراسم گفت: طرح پردیس مشترک دانشگاه علوم پزشکی تهران و آبادان اتفاق بسیار خوبی برای منطقه است و مردم ایران مدیون مقاومت و ایثارگری این دو شهر هستیم و این دینی به گردن مردم کشور ماست .

او به تبدیل دانشکده علوم پزشکی آبادان به دانشگاه اشاره کرد و افزود: با پیگیری هایی که در جریان است تا قبل از پایان امسال این امر محقق می شود.

شکرالله سلمان زاده رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان نیز گفت : از هم اکنون ثبت نام دانشجویان خارجی شروع شده و امیدوارم هستیم بتوانیم کلاس ها را به صورت مجازی از بهمن ماه با ۶۰ دانشجوی خارجی آغاز کنیم.

اوهمچنین افزود : شرایط ثبت نام در پردیس مشترک دانشگاه علوم پزشکی تهران و آبادان ، همان شرایط ثبت نام دانشگاه علوم پزشکی تهران است و حداقل معدل افراد خارجی نیز باید ۱۷ باشد.

زین العابدین موسوی فرماندار آبادان نیز گفت: آبادان با داشتن فرودگاه ، بندر ، هم مرزی با عراق و نزدیکی به راه آهن ، دارای امکانات و موقعیت بسیار خوبی است می تواند الگوی توسعه دانشگاه های کشور شود .

او همچنین افزود: انتظار داریم مسولان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی توجه خاصی به آبادان داشته باشند زیرا این شهرستان می تواند افتخارات زیادی برای کشور کسب کند.

جلیل مختار و سید مجتبی محفوظی نمایندگان آبادان در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم با اشاره به اینکه شهرستان های آبادان و خرمشهر شهرهای ایثارگر و مقاوم دوران دفاع مقدس هستند خواستار توجه ویژه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به این منطقه شدند و نیز تبدیل دانشکده علوم پزشکی آبادان به دانشگاه را خواستار شدند.

امام جمعه آبادان هم در این مراسم با تاکید بر اینکه در زمینه تبدیل دانشکده علوم پزشکی آبادان به دانشگاه خیلی تعلل شده است خواستار تحقق این امر شد.

انتهای پیام/ د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: راه اندازی واحد پردیس دانشکده علوم پزشکی آبادان دانشکده علوم پزشکی آبادان ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۵۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار با اولین دوره برداشت جلبک‌های دریایی آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط دکتر گل بشیرزاده مسئول راه‌اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

گل‌بشیرزاده مسئول راه‌اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در رابطه با اهمیت این نوع جلبک‌ها اظهار کرد: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی ادامه داد: باتوجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد، همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز برای بررسی خواص دارویی برداشت شد.

عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه‌های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و غیره بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

گفتنی است؛ مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و در حال حاضر با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

کد خبر 750465

دیگر خبرها

  • جمیله علم‌الهدی عضویت در هیات جذب دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت + جزئیات
  • جمیله علم‌الهدی پست جنجالی را به دلیل مشغله علمی رد کرد
  • علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر
  • همسر رئیسی پیشنهاد دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت
  • جمیله علم‌الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت
  • شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری/ برخی شخصیت‌های حقوقی عضویت را نپذیرفتند
  • واکنش دانشگاه تهران به حاشیه‌ سازی‌های اخیر درباره همکاری با جمیله علم الهدی
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار