Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشکده داروسازی و علوم دارویی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تهران گفت: دانشکده داروسازی در جشنواره‌های بین‌المللی خوش درخشیده است و مسئولان حوزه آموزش داروسازی باید توجه و حمایت بیشتری به این دانشکده کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دانشگاه‌های علوم پزشکی همواره به دنبال تربیت دانشجویان متخصص و متعهد هستند تا وقتی آنان پزشک، پرستار، داروساز، دندانپزشک و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. شدند به مردم کشورشان به‌صورت مستقیم خدمت کنند و در جهت ارتقای فرهنگ سلامت گام بردارند.

دانشجویان ایرانی به قدری توانمند و قوی هستند که می‌توانند در زمینه نانو، داروسازی، پزشکی، فناوری‌های نوین، پیراپزشکی و... رتبه‌های برتر علمی جهان دست پیدا کنند و نشان دهند که جوانان ایرانی دارای اقتدار علمی بالایی هستند. عزم دانشجویان علوم پزشکی ایران بر این است که دستاوردهای شگرفتی خلق کنند تا جهانیان برای رسیدن به علم پزشکی ایرانی، مجبور شوند که زبان فارسی را بیاموزند.

دانشگاه‌های ایرانی در حوزه پزشکی جایگاه بالایی در دنیا دارند که یکی از آن‌ها دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران است. این دانشگاه در حوزه پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و... افتخارات متعددی در ایران و جهان کسب کرده و به دنبال ترویج فناوری پزشکی و ارتقای علم و فناوری در حوزه پزشکی است.

درخشش دانشجویان دانشکده داروسازی و علوم دارویی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در سال‌های مختلف جزو افتخارات جمهوری اسلامی ایران بوده که توانسته فرهیختگانی نوآور، خلاق و با استعداد به جامعه بشریت تحویل دهد. در همین راستا با زهرا جعفری‌آذر، عضو هیئت علمی و رئیس دانشکده داروسازی و علوم دارویی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تهران به گفتگو نشسته‌ایم که در ادامه می‌خوانید.

تربیت نیروی متخصص و متعهد در حوزه پزشکی برای حل مشکلات کشور

آنا: مهم‌ترین کارکرد دانشگاه‌های علوم پزشکی با توجه به رسالتی که دارند چیست؟

جعفری‌آذر: مهم‌ترین کارکرد دانشگاه‌‌های علوم پزشکی تربیت نیروی متخصص و متعهد است که بتوانند علی‌رغم سختی‌ها، مسیر رشد و تعالی را طی کرده و با توجه به ظرفیت‌ها و فرصت‌های موجود، زمینه حل مشکلات کشور را فراهم کنند.



جوانان این مرزوبوم ظرفیت بالایی دارند که در حوزه پزشکی به موفقیت‌های بسیاری دست پیدا کرده تا بتوانند مسائل کشورشان را در تمام عرصه‌ها حل کنند و در جهت اعتلای کشور در دنیا گام بردارند.

اعتماد به جوانان رمز موفقیت ایران در زمینه پیشرفت علمی است

آنا: رمز موفقیت ایران برای پیشرفت در حوزه علم و فناوری پزشکی چیست؟

جعفری‌آذر: کنار گذاشتن تعارف‌های بی‌جا و مصلحت‌های بی‌مورد، نمایش ظرفیت‌های موجود به نسل جوان و اعتماد به آن‌ها و مشارکت دادن جوانان با زمینه‌هایی که در آن‌ها مستعدتر هستند، رمز موفقیت ایران در زمینه علمی است. تکیه به نیروی جوان ایرانی همیشه برای کشور مفید بوده و موجب پیشرفت و سربلندی روزافزون ایران شده است‌.


دانشجویان و جوانان با ظرفیت خوبی که دارند می‌توانند ایران را به قله علم و فناوری برسانند تا اقدار ایرانیان در حوزه علم را به رخ جهانیان بکشانند.

آنا: دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران از چه سالی تاسیس شده است؟ چه تعداد دانشجو و استاد در این دانشکده مشغول به فعالیت هستند؟

جعفری‌آذر: دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم دارویی در سال ۱۳۶۵ توسط مرحوم محمدباقر شایورد تأسیس شد و تا سال ۱۳۸۶ مدیر این واحد بود و نسبت به تربیت دانشجو در رشته داروسازی با موفقیت اهتمام داشت. با تغییر مدیریت واحد در اواخر سال ۱۳۸۶ و حضور ریاست جدید سیدمهدی رضایت، این واحد توسعه کمّی و کیفی پیدا کرد.

پس از تجمیع برخی واحدهای پزشکی، دانشکده داروسازی و علوم دارویی ذیل دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران قرار گرفت. این دانشکده در حال حاضر حدود یک هزار و ۶۰۰ دانشجوی فعال و ۴۶ عضو هیئت علمی دارد.


درخشش دانشجویان داروسازی دانشگاه علوم پزشکی‌ آزاد تهران در جشنواره‌های بین‌المللی

آنا: دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران بعد از دانشگاه‌های تهران و مشهد از نظر درصد قبولی در رتبه سوم کشور قرار گرفته است و بیش از ۹۵ رصد شرکت‌کنندگان قبول شده‌اند. درباره این‌ موضوع تضیح دهید.

جعفری‌آذر: برای اولین بار نیست که دانشجویان داروسازی دانشگاه آزاد اسلامی به موفقیت‌های بالا دست پیدا کرده‌اند. دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران سال‌هاست که در جشنواره‌ و کنگره‌های ملی و بین‌المللی خوش درخشیده‌اند و این موفقیت نتیجه زحمات دانشجویان و حمایت اساتید و مدرسان مجموعه است. مسئولان حوزه آموزش داروسازی باید توجه و حمایت بیشتری به دانشکده علوم دارویی کنند.


معرفی دانشجویان داروسازی به داروخانه‌ها و صنایع برای اشتغال به کار

آنا: دانشکده داروسازی برای اشتغال دانشجویان چه اقداماتی انجام می‌دهد؟

جعفری‌آذر: خوشبختانه رشته داروسازی زمینه‌های فراوانی برای فعالیت دانشجویان از داروخانه گرفته تا صنعت دارد و اغلب دانشجویان فارغ‌التحصیل داروسازی در ایران و سایر کشورهای جهان جذب داروخانه‌ها می‌شوند.

دانشجویان داروسازی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران نیز به علت سطح بالای آموزش‌ها به سرعت جذب بازار کار می‌شوند. همچنین با معرفی دانشجویان در ترم‌های آخر تحصیلی به کارخانه‌های داروسازی زمینه حضور آن‌ها را در صنعت داروسازی و معاونت‌های غذا و دارو و... فراهم می‌کنیم.


آنا: توصیه شما به کسانی که می‌خواهند رشته داروسازی را انتخاب کنند چیست؟

جعفری‌آذر: رشته داروسازی اقیانوسی از فرصت‌ها و ظرفیت‌هاست اما حرکت در این اقیانوس در صورتی با موفقیت همراه است که با شناخت و تلاش فراوان همراه باشد.

رشته داروسازی و صنایع مرتبط با آن، قابلیت دارند که مشکل بیکاری نیروهای جوان را در حد بالا و با کیفیت مطلوب حل کنند اما این مهم در صورتی قابل حصول است که نسل جوان با شناخت و آگاهی به این رشته وارد شوند تا در مسیر بعضاً ناهموار پیش رو دچار دلسردی نشوند.

* گفتگو از علیرضا محمدی

انتهای پیام/۴۱۱۸/

منبع: آنا

کلیدواژه: دارو داروسازی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران پیشرفت علمی علیرضا محمدی داروسازی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران دانشکده داروسازی و علوم دارویی دانشجویان داروسازی دانشگاه دانشگاه آزاد اسلامی رمز موفقیت ایران رشته داروسازی حوزه پزشکی بین المللی جعفری آذر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۸۹۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا رهایی، دانشگاه امیرکبیر در نشست با دبیران انجمن‌های علمی تاکید کرد: ما در سال‌های ۸۴ تا ۹۳ جلسات متعددی با شورای انجمن‌ها داشتیم، در بسیاری از موضوعات همفکری می‌کردیم و مشکلات حل می‌شد. به طوری‌که در این سال‌ها سفر‌های زیادی برای بسیار از گروه‌های دانشجویی به کشور‌هایی از جمله هند، آلمان، تایوان، وین، روسیه، آمریکای لاتین وغیره برگزار می‌کردیم و دانشجویان ما بهترین رتبه‌ها را کسب می‌کردند. امیدواریم این اقدامات مجدد انجام شود. سعی کنیم مسائل مربوط به این حوزه‌ها به حداقل برسد و امکانات بیشتری به دانشجویان تخصیص یابد.

وی در ادامه تصریح کرد: بر اساس آمار‌هایی که مشاهده می‌کردم دانشجویان انجمن‌های علمی دانشکده‌های مکانیک، برق و هوافضای دانشگاه صنعتی امیرکبیر کمترین میزان فعالیت و دانشکده‌های ریاضی و فیزیک بیشترین آمار را داشتند.

سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر همچنین تاکید کرد: تصور من این است مشکلات و مسائل انجمن‌های علمی دانشجویان به راحتی تسهیل می‌شود. همچنان که چند ماه گذشته وقتی مسئله کمبود وسیله این دانشجویان را مطرح کردم یکی از فارغ التحصیلان دانشگاه یک دستگاه مینی بوس در اختیار ما قرار دادند که البته به نظر من باید تعداد آن به دو دستگاه افزایش یابد.

رهایی از فارغ التحصیلان دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان پتانسیل در جهت حل مشکلات دانشگاه عنوان کرد و خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه بسیاری از فارغ التحصیلان ما مدیران موفقی در کشورهستند این افراد می‌توانند هم برای انجام بازدید‌های علمی و صنعتی هم اینکه کمک برای حل مشکلات انجمن‌های دانشجویی تاثیرگذار باشند؛ بنابراین باید بتوانیم ارتباط خود با فارغ التحصیلان دانشگاه را تقویت کنیم.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر یادآور شد: شرکت در مسابقات علمی و همچنین برگزاری مسابقات متنوع برای انجمن‌های علمی بسیار با اهمیت است. ضمن اینکه فضای مسابقه برای دانشجویان هیجان و انگیزه ایجاد می‌کند. براین اساس دانشکده‌ها و انجمن‌هایی که امکان برگزاری مسابقه علمی را دارند حتما به فکر اینکار باشند و ما نیز در برگزاری این مسابقات کمک می‌کنیم.

وی در خصوص فعالیت مجدد نشریات علمی انجمن‌های علمی دانشجویان که تعطیل شده بودند نیز افزود: به نظر بنده فعالیت این نشریات بسیار مهم است و ما در دانشگاه کمک می‌کنیم مجدد این نشریات فعال شود چرا که نشریات علمی یکی از شاخص‌های پیشرفت علمی به شمار می‌رود. همچنان که ما در دانشگاه صنعتی امیرکبیر نشریات علمی زیادی داریم که در مسیر نمایه شدن بین المللی هستند.

رهایی بر ضرورت استفاده از فناوری‌های نوین نظیر هوش مصنوعی در هر رشته تاکید کرد و گفت: در حال حاضر نفوذ و کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌ها مطرح است؛ لذا از بعد برگزاری کلاس، نرم افزاری و برگزاری مسابقات باید تلاش کنیم.

وی ادامه داد: ضمن اینکه ما در برنامه ریزی آموزشی که برای تعیین تکلیف برنامه‌های آموزشی تمامی رشته‌ها برگزار می‌شود، استفاده از هوش مصنوعی، تحول دیجیتال و کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی یکی از برنامه‌های جدید دانشگاه است که از مهر آینده اجرایی خواهیم کرد. بر این اساس کاربرد هوش مصنوعی در رشته‌های مختلف بیشتر می‌یابد.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار کرد: اشکال انرژی، هوش مصنوعی و مهندسی پزشکی سه حوزه‌ای است که این دانشگاه به عنوان قطب مطرح شده است.
وی بر ضرورت شکل گیری بازدید‌های انجمن‌های علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد و گفت: باید زمینه این بازدید‌ها فراهم شود تا انجمن‌های علمی دانشجویی ما بتوانند از صنایع مختلف بازدید کنند.
رهایی یادآور شد: در بحث نساجی نیز زمینه‌های خوب همکاری با اتحادیه‌های نساجی شکل گرفته و آنها آماده همکاری با دانشگاه در زمینه‌های مختلف هستند و قرار است نمایشگاهی نیز در دانشگاه برپا کنند.

سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر در خصوص آشنایی کمتر نو دانشجویان با مسائل و زندگی دانشجویی نیز افزود: ما در سال ۸۸ تا ۹۰ ما برنامه‌ای در طول ترم با موضوع ورود به زندگی دانشجویی را در دانشگاه برگزار می‌کردیم که در این برنامه مسائل مختلف علمی و زندگی دانشجویی مطرح می‌شد و بسیار مفید بود. قرار است این برنامه نیز مجدد ازمهر آینده برگزار خواهد شد چرا که دانشجویان در بدو ورود با دانشگاه نیازمند آشنایی با زندگی دانشجویی هستند تا دچار آسیب‌هایی نظیر افت تحصیلی نشوند.

رهایی از سرمایه گذاری ۱۰۰۰ میلیارد تومانی سازمان صنعت دریایی در حوزه مباحث دریایی و مباحث شناور‌ها خبر داد و گفت: دانشکده مهندسی و صنعت دریا اهمیت زیادی دارد و پردیس دریا ساحلی ما در بندر عباس از پردیس‌های موفق به شمار می‌رود؛ بنابراین دانشجویان و انجمن‌های علمی نیز باید در این زمینه به میدان بیایند و فعالیت‌های علمی کنند.

وی خاطر نشان کرد: ما در دانشگاه صنعتی امیرکبیر پژوهشکده‌های مختلفی داریم که در کنار دانشکده‌ها قرار دارند. این پژوهشکده‌ها با صنایع مختلف ارتباط دارند و پروژه‌های زیادی دریافت کردند که لازم است انجمن‌های علمی ما با این پژوهشکده‌ها ارتباط بگیرند.

رهایی همچنین بر تقویت بازدید‌های صنعتی انجمن‌های علمی تاکید کرد و گفت: چند ماه پیش هیاتی از وزارت صنایع تاکید کردند حاضر هستند ارتباطی با صنایع مختلف داشته باشیم و هزینه‌های این بازدید‌ها را نیز متقبل شوند.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پایان اظهار کرد: دانشکده‌ها موظف هستند بخشی از درآمد‌های خود را در حوزه دانشجویی صرف کنند و روسای دانشکده‌ها باید با انجمن‌های علمی همکاری جدی‌تر برگزار کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • ارتقای کیفیت آموزش و پیشرفت علمی با جذب دانشجویان بین الملل
  • کسب چهار افتخار علمی بین‌المللی توسط عضو پیوسته فرهنگستان علوم
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • جمیله علم‌الهدی پست جنجالی را به دلیل مشغله علمی رد کرد
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله