Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران بر ادامه روند آموزش مجازی دانشجویان این دانشگاه بعد از اتمام بحران کرونا ویروس خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر میترا ذوالفقاری معاون آموزشی دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران در چهارمین نشست کارگروه تخصصی بسته توسعه آموزش مجازی این دانشگاه که به صورت مجازی برگزار شد، کسب رتبه اول دانشگاه علوم پزشکی تهران در زمینه مجازی سازی دروس در بستر نوید را نتیجه تشکیل کارگروهی منسجم، برنامه ریزی شده با همکاری و همراهی همه اساتید و دانشجویان در دوران کرونا ویروس دانست و گفت: پس از پایان یافتن این بحران، روند مجازی سازی ادامه یافته و مجموعه دانشگاه از فواید روش های مجازی برای ارتقای کیفیت آموزش بهره مند خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه دکتر جهانشیر مشاور معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران بر ضرورت بررسی زیرساخت های مناسب برای آموزش بالینی و چالش های مجازی سازی در این موضوع اشاره کردند.

دکتر هاشمی کمانگر مسئول کارگروه مهارت ارتباطی دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز ضمن ارائه گزارش خود پیرامون روند مجازی سازی در دانشکده دندانپزشکی اظهار کرد: مجازی شدن همه جلسات دروس نظری و بخشهای تئوری دروس کارگاهی و بالینی مقطع عمومی دندانپزشکی در ۱۲ گروه آموزشی در پردیس اصلی، بین الملل و آموزشکده پروتزهای دندانی مقطع کارشناسی به خوبی پوشش داده شده و علاوه بر آن ژورنال کلابها در پلتفرم های اسکای روم، ادوبی کانکت، زوم به صورت آنلاین انجام شده است.

وی به برگزاری کارگاه توانمند سازی مجازی برای اعضای هیات علمی دانشکده دندانپزشکی و ۲۳ وبینار بین المللی در معاونت بین الملل و مشاهده همتای دروس مجازی در این دانشکده اشاره کرد و برنامه ریزی برای پشتیبانی طراحی آموزشی مجازی را در الویت دانست.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی تهران آموزش مجازی دانشجویان دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشگاه علوم پزشکی تهران مجازی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۳۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمیله علم‌الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت

به گزارش جماران؛ رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران اعلام کرد: شورای راهبردی این دانشکده با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی در حال شکل‌گیری است.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر فاطمه یزدیان، رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران با اعلام این خبر گفت: شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران نیز مانند شوراهای راهبردی سایر دانشکده‌های تازه تاسیس که با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی مرتبط با موضوع هر دانشکده شکل گرفته‌اند، در حال شکل‌گیری است.

وی افزود: دانشگاه تهران در راستای سیاست‌های دولت مردمی برای اعمال سیاست‌های حمایتی جهت استحکام و ترفیع نهاد خانواده، برنامه جامعی را در این خصوص با محوریت دانشکده علوم خانواده طراحی و به اجرا در آورده است که از آن جمله می‌توان به ساخت و بهره‌برداری مهد کودک خانواده بزرگ دانشگاه تهران، شروع عملیات احداث پانصد واحد خوابگاه دانشجویی متاهلین و همچنین تاسیس مرکز ازدواج و خانواده دانشگاه تهران اشاره نمود. 

یزدیان با اشاره به اینکه شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری است، گفت: برای شکل‌گیری قوی دانشکده علوم خانواده، مدیریت دانشکده با پیشنهاد صدور احکامی برای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی به استقبال تشکیل این شورا رفته است و حضور شخصیت‌هایی نظیر دکتر جمیله سادات علم‌الهدی و دیگر چهره‌ها و اساتید در این شورا را مایه تقویت دانشکده در راستای برنامه‌های جامع خانواده محوری دانشگاه می ‌داند.

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: پیشنهاد و مطالعات مفصل مربوط به تأسیس دانشکده علوم خانواده توسط جمعی از اساتید مبرز حوزه خانواده و تعلیم و تربیت از جمله خانم دکتر علم‌الهدی که استاد تمام فلسفه تعلیم و تربیت هستند، مطرح و دنبال شد. با توجه به اشراف این اساتید بر روی موضوع، از ایشان خواسته شد که در راه‌اندازی و فرآیند جذب و همچنین شورای راهبردی دانشکده نیز کمک کنند.

وی افزود: این درخواست با خانم دکتر علم‌الهدی نیز مطرح و از ایشان خواسته شد که در شورای راهبردی و هیئت جذب دانشکده علوم خانواده حضور داشته باشند که ایشان اعلام نمودند به علت مشغله علمی، امکان وقت گذاشتن برای این کار را نداشته و لذا این پیشنهاد را نپذیرفتند.

دیگر خبرها

  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • جمیله علم‌الهدی عضویت در هیات جذب دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت + جزئیات
  • جمیله علم‌الهدی پست جنجالی را به دلیل مشغله علمی رد کرد
  • علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر
  • همسر رئیسی پیشنهاد دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت
  • جمیله علم‌الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت
  • واکنش دانشگاه تهران به حاشیه‌ سازی‌های اخیر درباره همکاری با جمیله علم الهدی
  • واکنش روابط عمومی دانشکده علوم خانواده به برخی حاشیه‌سازی‌ها