Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر علی اکبری ساری در تشریح اقدامات دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در زمینه کرونا ویروس گفت: یکی از کارهای مهم انجام شده ساخت و تولید کیت های سرولوژی اندازه گیری آنتی بادی کرونا با کمک اساتید دانشکده بهداشت بود.

وی در مورد فعالیت های دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی در زمان کووید ۱۹ گفت: مهمترین کاری که در زمینه کرونا در دانشکده بهداشت انجام شده فعال شدن جدی آزمایشگاه ویروس شناسی دانشگاه بوده است که تاکنون (اردیبهشت ماه ۹۹) حدود ۲۰ هزار تست کووید ۱۹ در این آزمایشگاه انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکبری ساری خاطرنشان کرد: زمانی ما شروع به کار کردیم که در کل کشور تنها ۴ آزمایشگاه در کشور این کار را انجام می داد و ظرفیت نمونه کشوری کمتر از ۵۰۰ نمونه بود. اکنون هم ظرفیت آزمایشگاه افزایش پیدا کرده است و روزی ۵۰۰ نمونه به آزمایشگاه ارسال می شود. از جمله مراکزی که نمونه های خود را به این آزمایشگاه می دهند نمونه هایی است که از مسافران فرودگاه بین المللی امام خمینی برای غربالگری اخذ می شود.

وی افزود: از آسایشگاه سالمندان، مراکز بهداشت جنوب و غرب تهران، ۳۰ بیمارستان تهران، نمونه های معتادان متجاهر و کارکنان سازمان های دولتی نمونه هایی به آزمایشگاه ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران ارسال می شود و یکی از خدماتی است که آزمایشگاه ارائه می دهد.

رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: ما همچنین محتواها و راهنماهای آموزشی برای عامه مردم و برای سیاستگذاران و مدیران تهیه و ارائه کردیم.

وی از کمک به تهیه کیت های تشخیصی کرونا را یکی دیگر از اقدامات مهم دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برشمرد و گفت: در دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران به کمک اساتید گروه پاتوبیولوژی کیت های سرولوژی برای اندازه گیری آنتی بادی کرونا تولید کردیم. این کیت های تشخیصی کمک بسیار مهمی به آینده بیماری کرونا می کند. به این معنی که افرادی که می دانند یا نمی دانند به بیماری کرونا مبتلا شده اند بعد از تست متوجه می شوند که ایمنی کامل را به دست آورده اند یا خیر و چقدر باید نگران بازگشت به جامعه و محل کار باشند.

اکبری ساری اضافه کرد: بنابراین ما در دانشکده بهداشت موفق شدیم کیت های تشخیصی آنتی بادی بسازیم و در اختیار شرکت ها قرار بدهیم که بتوانند به صورت تجاری آن را تولید انبوه کنند. همچنین در دانشکده بهداشت کیت های تشخیص پی سی آر هم ساخته شد. با توجه به اینکه این نوع کیت ها در کشور بسیار کم و محدود بود.

رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در زمینه پژوهش در بخش کرونا و حضور اساتید دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در دانشکده بهداشت ۱۵ طرح تحقیقاتی کاربردی مورد نیاز در حوزه کرونا را آغاز کردیم و بسیاری از این طرح ها با وجود گذشت دو ماه از شیوع این بیماری در کشور به پایان رسیده و مقاله آنها به چاپ رسیده است.

وی با اشاره به یکی از طرح های پژوهشی مهم دانشکده بهداشت گفت: در یکی از این طرح ها در بیمارستانها اجرا کردیم این بود که تحقیق کنیم بیماری کووید ۱۹ از طریق ذرات سرفه و عطسه منتقل می شود و یا در هوا می ماند. در طرح دیگری ماسک ها را ارزیابی کردیم. همچنین مواد ضدعفونی کننده که در بازار وجود دارد و مردم استفاده می کنند را از نظر میزان ضدعفونی ارزیابی کردیم.

اکبری ساری یادآور شد: همچنین دستگاه هایی که هوای اطراف فرد را ضدعفونی می کنند را نیز ارزیابی کردیم. در واقع در دانشکده وسایل تشخیصی را نیز ارزیابی کردیم. با همکاری پژوهشکده محیط زیست دانشگاه موضوع ورود ویروس کرونا به فاضلاب را بررسی کردیم. در واقع ارزیابی بهداشت محیط هم در این زمینه به طور جدی صورت گرفت.

رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید کرد: فعالیت های مجازی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در این مدت ادامه یافت و هیچ یک از فعالیت های آموزشی دانشکده در طول بحران کرونا متوقف نشد. پایان نامه ها و پروپوزال ها و شوراهای آموزشی دانشکده به صورت مجازی انجام شد. در این مدت زیرساخت های مجازی هم توسعه یافت.

کد خبر 4920751

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی تهران ویروس کرونا تشخیص بیماری ویروس کرونا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان کووید 19 تحقیقات علمی فناوری نانو امنیت اطلاعات نوآوری موبایل اینترنت فناوری فضایی تولید واکسن ماهواره دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده بهداشت کیت های تشخیصی ارزیابی کردیم اکبری ساری آنتی بادی کیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۶۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری/ برخی شخصیت‌های حقوقی عضویت را نپذیرفتند

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران اعلام کرد: شورای راهبردی این دانشکده با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی در حال شکل‌گیری است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر فاطمه یزدیان، رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران با اعلام این خبر گفت: شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران نیز مانند شوراهای راهبردی سایر دانشکده‌های تازه تاسیس که با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی مرتبط با موضوع هر دانشکده شکل گرفته‌اند، در حال شکل‌گیری است.

وی افزود: دانشگاه تهران در راستای سیاست‌های دولت مردمی برای اعمال سیاست‌های حمایتی جهت استحکام و ترفیع نهاد خانواده، برنامه جامعی را در این خصوص با محوریت دانشکده علوم خانواده طراحی و به اجرا در آورده است که از آن جمله می‌توان به ساخت و بهره‌برداری مهد کودک خانواده بزرگ دانشگاه تهران، شروع عملیات احداث پانصد واحد خوابگاه دانشجویی متاهلین و همچنین تاسیس مرکز ازدواج و خانواده دانشگاه تهران اشاره نمود. 

دکتر یزدیان با اشاره به اینکه شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری است، گفت: برای شکل‌گیری قوی دانشکده علوم خانواده، مدیریت دانشکده با پیشنهاد صدور احکامی برای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی به استقبال تشکیل این شورا رفته است و حضور شخصیت‌هایی نظیر دکتر جمیله سادات علم‌الهدی و دیگر چهره‌ها و اساتید در این شورا را مایه تقویت دانشکده در راستای برنامه‌های جامع خانواده محوری دانشگاه می ‌داند.

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: پیشنهاد و مطالعات مفصل مربوط به تأسیس دانشکده علوم خانواده توسط جمعی از اساتید مبرز حوزه خانواده و تعلیم و تربیت از جمله خانم دکتر علم‌الهدی که استاد تمام فلسفه تعلیم و تربیت هستند، مطرح و دنبال شد. با توجه به اشراف این اساتید بر روی موضوع، از ایشان خواسته شد که در راه‌اندازی و فرآیند جذب و همچنین شورای راهبردی دانشکده نیز کمک کنند.

وی افزود: این درخواست با خانم دکتر علم‌الهدی نیز مطرح و از ایشان خواسته شد که در شورای راهبردی و هیئت جذب دانشکده علوم خانواده حضور داشته باشند که ایشان اعلام نمودند به علت مشغله علمی، امکان وقت گذاشتن برای این کار را نداشته و لذا این پیشنهاد را نپذیرفتند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • جمیله علم‌الهدی عضویت در هیات جذب دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت + جزئیات
  • جمیله علم‌الهدی پست جنجالی را به دلیل مشغله علمی رد کرد
  • علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر
  • همسر رئیسی پیشنهاد دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت
  • جمیله علم‌الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت
  • شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری/ برخی شخصیت‌های حقوقی عضویت را نپذیرفتند
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال